London Portman Refurbishment by designSTUDIO - Lopes da Silva | homify
designSTUDIO—Lopes da Silva
designSTUDIO—Lopes da Silva
designSTUDIO - Lopes da Silva
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

London Portman Refurbishment

The project is a corner site in the borough of Westminster—London. It involved the refurbishment of the whole building but maintaining the existing Victorian details of the doors, ceilings, skirting and fireplaces. The living space layouts needed to be adapted to modern day living standards. The kitchens and the bathrooms needed most of the updating. The more complex issues to be resolved was the deterioration of the existing building which did not have much upkeep and the services needed to be gutted out and renewed. The other issues to be resolved were the requirements for building regulations.

The renovation/refurbishment was very positive and has brought substantial benefits to the owner.

Admin-Area