Summerhouse by Mill & Jones | homify
Mill & Jones

Mill & Jones

Mill & Jones
Mill & Jones
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Summerhouse

Built with a team of volunteers for a budget of €1500, the summerhouse is designed to sit within the green mountain landscape of the central Pyrenees. It both references and transforms the vernacular form and detail of the existing local architecture; using locally available chestnut boards, oak beams, lime, cordwood and dry stone, to explore craft, historical precedent and traditional construction alongside new and experimental techniques and approaches.

Admin-Area