​Medical Research Council by Redesign Interiors | homify
Change profile photo
Change cover
Redesign Interiors
Redesign Interiors

Redesign Interiors

Redesign Interiors
Redesign Interiors
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

​Medical Research Council

Medical Research Council

The Medical Research Council in Westville needed to update their reception area from the tired red palette to a fresh vibrant colour palette that boasts their corporate colours. We reused existing furniture by revamping and repositioning, we displayed their corporate identity on the wall, and created a cohesive interior demonstrating their professionalism and clean cut style.

  • ​Medical Research Council by Redesign Interiors

    ​Medical Research Council

  • ​Medical Research Council by Redesign Interiors

    ​Medical Research Council

  • ​Medical Research Council by Redesign Interiors

    ​Medical Research Council

Admin-Area