Platinum Café by Sonnemann Toon Architects | homify
Sonnemann Toon Architects

Sonnemann Toon Architects

Sonnemann Toon Architects
Sonnemann Toon Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Platinum Café

A glass extension houses the café to the Platinum Medical Centre where visitors can relax. Within this we were asked to create a comfortable interior to harmonize with the adjacent entrance spaces. Seating is positioned to best enjoy the natural light and view over the modest garden space and to indulge those who like to people-watch, offering unhindered sight of the activity at the main entrance. The illuminated counter invites visitors to enjoy the refreshments and as a pleasant destination in its own right, the café contributes to the quality of experience within a new outpatient facility.

  • Platinum Café:  Gastronomy by Sonnemann Toon Architects

    Platinum Café

  • Platinum Café:  Gastronomy by Sonnemann Toon Architects

    Platinum Café

  • Platinum Café:  Gastronomy by Sonnemann Toon Architects

    Platinum Café

Admin-Area