FAMILY HOUSE Extension by Caseyfierro Architects | homify
Caseyfierro Architects

Caseyfierro Architects

Caseyfierro Architects
Caseyfierro Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

FAMILY HOUSE Extension

THE DESIGN FOR GROUND FLOOR EXTENDED FAMILY HOUSE IN MUSWELL HILL, NORTH LONDON FOR USE AS A GARDEN DINING ROOM AND STUDY.

Located in North london the brief was to extend the ground floor of the existing house to accommodate a separate living area for the eldest son and to expand their dining room. The existing garage was removed and a new separate access entrance was established. the design took into consideration the varying ground levels in the garden and one of the main focus of the design was in how to bring the garden into the house and create a strong connection.

Admin-Area