Garden Room in High Barnet, London by Office In My Garden | homify
Office In My Garden

Office In My Garden

Office In My Garden
Office In My Garden
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Garden Room in High Barnet, London

This Garden Room was part of a whole landscaping project at this large house in Barnet. The family wanted a space they could use for entertaining on summer evenings as well as a private chill out area away from the main house. This has become almost a classic design now with its grey bi-fold doors, Cedar cladding and a storage area for bikes and garden stuff. The client was very keen that the building and garden looked just as impressive at night and it just shows how important it is to get the lighting right.

Admin-Area