Communal Entrance Hall, Chelsea, London by Kate Harris Interior Design | homify
Kate Harris Interior Design

Kate Harris Interior Design

Kate Harris Interior Design
Kate Harris Interior Design
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Communal Entrance Hall, Chelsea, London

A complete refurbishment undertaken to an entrance hall in a block of apartments in Chelsea, London to refresh and modernise, whilst keeping the character of the building.

This faded entrance needed an up-lift to the interior to restore it to its former glory. Working alongside the committee group of the apartments, the character and integrity of the building was retained. A soothing and refreshing palette was provided with increased lighting for security, re-carpeting and a mailbox system for residents which achieved a fresh new feel to the interior whilst complimenting the existing period features.

  • Communal entrance:  Corridor & hallway by Kate Harris Interior Design

    Communal entrance

  • Communal entrance:  Corridor & hallway by Kate Harris Interior Design

    Communal entrance

  • Communal entrance:  Corridor & hallway by Kate Harris Interior Design

    Communal entrance

  • Communal Entrance Hall, Chelsea, London:  Corridor & hallway by Kate Harris Interior Design

    Communal Entrance Hall, Chelsea, London

Admin-Area