Landscaped family garden room space by The Swift Organisation Ltd | homify
The Swift Organisation Ltd

The Swift Organisation Ltd

The Swift Organisation Ltd
The Swift Organisation Ltd
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Landscaped family garden room space

Having totally redesigned their house, the garden and outside living became the focus of their attention. Swift worked hand-in-hand with a local landscape company to create a versatile and impressive garden studio that would add impact, versatility and joy to the family home.

Here are the key features of this solid and permanent building:

6m x 5m with extensive, large leaf, aluminium framed sliding patio doors that connect with the garden and decking areas; Fully clad in Canadian Western Red Cedar; Remote control lighting for inside and outside; Stunning landscaping with complimentary timber decking and circular pathway; Constructed within 7 days and fully integrated into the landscaping programme.

The room is used as a gym for the parents, and a table tennis venue for the whole family. The room connects so well with the garden, it will also be a great attribute when entertaining friends. This is proving to be a valued and important element to a family home, and proves to be an excellent investment.

Our client said… “Enjoying our space, table tennis with the boys yesterday, workout today!” – DM (Dorridge)

  • Landscaped family garden room space:  Garden by The Swift Organisation Ltd

    Landscaped family garden room space

Admin-Area