Garden treatment room and gymnasium by The Swift Organisation Ltd | homify
The Swift Organisation Ltd

The Swift Organisation Ltd

The Swift Organisation Ltd
The Swift Organisation Ltd
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Garden treatment room and gymnasium

This beautifully finished building has the following features which ensure maximum year-round comfort and functionality… ..

An internal dividing wall creates two dedicated areas within the building—a treatment room in one area and a gymnasium in the other, perfect planning ensures that each room displays centrally located windows and symmetry, german high-quality bi-fold doors create a seamless transition between the inside and outdoors, concealed wiring for two wall-mounted televisions, remote controlled lighting circuits create elegant ambiance in the evenings, extensive decking and landscaping wraps around the building complementing the contours of the garden, the build was complete in less than two weeks with minimum disruption to our clients, a challenging access on a private road was no problem for the dedicated Swift installation team!

When asked if he was satisfied with the customer service they received throughout, the reply was “Brilliant from start to finish” and when asked about the standard of work on site, the reply was a simple and resounding “Exceptional!” Mr & Mrs Wilkinson (Rickmansworth)

Admin-Area