Penelope Allen Design

Penelope Allen Design

Penelope Allen Design
Penelope Allen Design
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Stable House

The brief for this project was to take a living room contained within a large country house and create a contemporary scheme more befitting a young family and whose owners were keen to be more experimental with a contemporary interior design. 

The room was extremely dated and tired and was ageing both the property and the occupants. The house is surrounded by countryside and has architecturally very interesting planting. Consequently, the property has fascinating focal points to observe from the interior, and thus the choice of more tones of taupe, champagne, and deep browns were decided upon to harmonise with the outside and not to distract from the beauty of the garden. the scale of the room however, left the space feeling cold and therefore the use of deep tones and texture but with a reflective value was an immediate decision so as to create an intimate feel. This became the starting point for the design process. 

Location
Surrey
  • Stable House :  Living room by Penelope Allen Design

    Stable House

  • Stable House :  Living room by Penelope Allen Design

    Stable House

  • Stable House :  Living room by Penelope Allen Design

    Stable House

Admin-Area