New Garden Room by allenarchitecturelimited | homify
allenarchitecturelimited

allenarchitecturelimited

allenarchitecturelimited
allenarchitecturelimited
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

New Garden Room

Extension to an existing house in a rural area. This provides a new sun-room with panoramic glazing providing views across the landscape that were previously unavailable from within the house.

  • Front View:  Living room by allenarchitecturelimited

    Front View

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 4
    ["PT"] [Published] Desenhando uma nova extensão da casa
    ["EN"] [Published] Home Extensions 101
    ["RU"] [Published] Надстройки и пристройки к существующим зданиям
    ["PL"] [Published] Rozbudowa domu- 4 przykłady z Wielkiej Brytanii
  • Internal View:  Living room by allenarchitecturelimited

    Internal View

    The internal materials and finishes were selected to express the materials they were made from. This includes exposed steelwork and natural timber floors. A pendant light fitting was custom made from a wagon wheel that has ties with the families history.

  • Internal view:  Living room by allenarchitecturelimited

    Internal view

  • External view looking back towards the house:  Living room by allenarchitecturelimited

    External view looking back towards the house

  • Before:  Living room by allenarchitecturelimited

    Before

Admin-Area