Chiswick Green Studios by Syte Architects | homify
Syte Architects

Syte Architects

Syte Architects
Syte Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Chiswick Green Studios

A refurbishment of an existing studio apartment within a double height space converted factory building in Chiswick. This project sought to maximise space and privacy in order to create a home suitable for a young family. The new mezzanine structure hangs from the original beams and contains three bedrooms. Sliding screens provide openness and privacy between the bedrooms and living spaces. The central staircase is constructed from glass with solid oak treads.

  • Chiswick Green Studios - Common area:  Kitchen by Syte Architects

    Chiswick Green Studios—Common area

  • Chiswick Green Studios - Closed bedroom:  Bedroom by Syte Architects

    Chiswick Green Studios—Closed bedroom

  • Chiswick Green Studios - Open bedroom:  Bedroom by Syte Architects

    Chiswick Green Studios—Open bedroom

  • Chiswick Green Studios - Kitchen:  Kitchen by Syte Architects

    Chiswick Green Studios—Kitchen

  • Chiswick Green Studios - Oak & glass staircase:  Corridor & hallway by Syte Architects

    Chiswick Green Studios—Oak & glass staircase

  • Chiswick Green Studios - Master ensuite:  Bathroom by Syte Architects

    Chiswick Green Studios—Master ensuite

  • Chiswick Green Studios - Guest bedroom:  Bedroom by Syte Architects

    Chiswick Green Studios—Guest bedroom

Admin-Area