林口葉宅 by 直方設計有限公司 | homify
Change profile photo
Change cover
直方設計有限公司
直方設計有限公司

直方設計有限公司

edit edit in admin Request review New project
Change cover
Edit project Add photo Statistics Premium
直方設計有限公司
直方設計有限公司
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

林口葉宅

踏入玄關,餐廚與客廳串聯成開闊的生活場域,明亮天光映照在胡桃木紋造型牆上,構成一幅沉穩舒適的居家風景。聆聽業主的生活想望,我們調整原有格局,讓中島廚房成為日常生活的重心,並利用一道俐落的天花弧線,勾勒出迎接主人返家的微笑曲度,優雅修潤大小樑落差,呼應用餐空間定位。透過有效益的空間劃定,玄關旁為業主創造出獨立工作室、可開闔的電視櫃滿足生活收納的需求;臥室也利用原格局的畸零空間,規劃隱藏式化妝檯,收納量充足又能維持純淨空間。

Total dimensions
115 m² (Area)
Total cost
£94,060.06

Admin-Area