The Grove, Lakefield | homify
Studio BEVD

The Grove, Lakefield

The project involved a complete re-structuring on the ground floor to
allow for bigger gatherings, maximum view and natural daylight to illuminate the house.

A feature wall with horizontal timber cladding run the entire length of the hall and into the kitchen bringing along a sense of serenity with natural materials. It combines a sleek upturn ledge immediately becoming the bar counter. The kitchen evokes the same sensation with timber framing the floor and ceiling.

Rooms are design to cater each individuals liking and walls covered with soft finishings. It gives the necessary visual lift and softness to the scheme.

Total cost
£146,060.15
  • Studio BEVD Asian style bathroom

  • Studio BEVD Asian style dressing room

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["MY"] [Published] 17 Stunning Sliding Doors to make your Modern Home more Stylish
  • Studio BEVD Asian style bedroom

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["MY"] [Published] 25 Bedroom Curtain Ideas to Create a Chic and Serene Space
    ["MY"] 15 Bedroom Curtain Ideas to Create a Chic and Serene Space
  • Studio BEVD Asian style corridor, hallway & stairs

  • Studio BEVD Asian style kitchen

  • Studio BEVD Asian style dining room

  • Studio BEVD Asian style living room

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["MY"] [Published] Interior design trends 2021
  • Studio BEVD Asian style dining room

Admin-Area