Loman Street, London by Syte Architects | homify
Syte Architects

Syte Architects

Syte Architects
Syte Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Loman Street, London

The existing building was a dilapidated hinge factory. The conversion to a graphic design studio sought to retain the industrial architecture of the elevations and the riveted steel trusses within. The apex of the long roof was glazed to admit a large amount of natural light to the main space.

Open plan offices occupy the entire first floor, intentionally bounded by large glazed elements on either elevation. The ground floor spaces contain all of the organisation's other spaces including: meeting rooms, gallery, recording studio and audio-visual facilities. These spaces are more private and introverted.

  • Loman Street - exterior:  Offices & stores by Syte Architects

    Loman Street—exterior

  • Loman Street - corridor:  Offices & stores by Syte Architects

    Loman Street—corridor

  • Loman Street - exterior at night:  Offices & stores by Syte Architects

    Loman Street—exterior at night

  • Loman Street - office interior:  Offices & stores by Syte Architects

    Loman Street—office interior

  • Loman Street - void :  Offices & stores by Syte Architects

    Loman Street—void

  • Loman Street - corridor and void:  Offices & stores by Syte Architects

    Loman Street—corridor and void

  • Loman Street - exterior close-up night:  Offices & stores by Syte Architects

    Loman Street—exterior close-up night

Admin-Area