ZONE Architects

ZONE Architects

ZONE Architects
ZONE Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Dick Place

Like many houses in Edinburgh this detached villa had been built with poor access to the garden and with a gloomy kitchen to one side of the building. The new extension provides a large kitchen and dining area with direct access to the garden. A new ‘back’ door at the front of the house gives easy access through a glass slot between the nineteenth century villa and the garage/utility room, rebuilt in sandstone.

The kitchen is seen as a continuation of the series of sub­stantial public rooms along the garden and south side of the house. It is an elegant glass-walled pavilion with a very slender floating roof and fully retractable glass doors to the south.

Location
Edinburgh

Admin-Area