BRIDGE OF ALLAN PROJECT by The House of Ugly Fish | homify
The House of Ugly Fish

The House of Ugly Fish

The House of Ugly Fish
The House of Ugly Fish
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

BRIDGE OF ALLAN PROJECT

This client has had many good views from their kitchen since they first moved into their house. From their high hill it is possible to see Stirling Castle, and other views which may have graced the eyes of William Wallace during the troubled times there not too many years ago. As such, the client wanted something to catch the attention of any guests that might enter, and we tried our hardest! We'd dare say that even William Wallace himself would be stunned at the modern beauty of these Dalaman splashbacks.

The splashbacks are made in a Dalaman design. One is created in blue hues, and the other in a more domestic, homely green. With small features including reflective gold, black and other complex hues, the viewer of the panels is presented with much detail to fascinate them. The client was very happy with their purchase, and we have provided a before and after photo of the kitchen to show the change in personality that the panels have brought to the kitchen.

  • BRIDGE OF ALLAN PROJECT - BEFORE:  Kitchen by The House of Ugly Fish

    BRIDGE OF ALLAN PROJECT—BEFORE

    This is a image of the kitchen before the splashbacks were introduced. It is somewhat neutral, but it has an impressive design. Unfortunately, there was nothing there that the client particularly liked, and they wanted a 'Wow!' factor.

  • BRIDGE OF ALLAN PROJECT - AFTER:  Kitchen by The House of Ugly Fish

    BRIDGE OF ALLAN PROJECT—AFTER

    This is the image taken of the kitchen after we had fit the glass. Note the reflective glass and the feeling it brings to the new, renovated kitchen! The hues of each piece blend together to create a more exciting feel, and we're sure some of the food coming out of the kitchen will have a lot more personality, now that the chef is inspired by their surroundings!

Admin-Area