Victoria Street, 2019 | homify
TAS Architects
TAS Architects
TAS Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Victoria Street, 2019

Refurb and ground floor extension of an end of terrace, in a conservation area in Bury St. Edmunds, Suffolk.

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects Minimalist houses

    Victoria Street, 2019

    view of the rear and side extensions from the garden

    photo by Lee Acaster

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects Minimalist houses

    Victoria Street, 2019

    glazed sliding doors between the garden and kitchen

    photo by Lee Acaster

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects Minimalist kitchen

    Victoria Street, 2019

    new kitchen and side extension with skylights

    photo by Lee Acaster

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects Minimalist kitchen

    Victoria Street, 2019

    view through the kitchen to glazed sliding doors and picture window with bench seat

    photo by Lee Acaster

  • Victoria Street, 2019 TAS Architects KitchenLighting

    Victoria Street, 2019

    pendant lighting in the kitchen

    photo by Lee Acaster

Admin-Area