Modern Black Brick House Extension with Bi-Fold Doors and Metal Roof by Grant Erskine Architects | homify
Change profile photo
Change cover
Grant Erskine Architects
Grant Erskine Architects

Grant Erskine Architects

Grant Erskine Architects
Grant Erskine Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Modern Black Brick House Extension with Bi-Fold Doors and Metal Roof

House Extension in Bramhall, Stockport

’What we had initially planned was to increase space, but what we actually got was a building with real wow factor

( Client's comment )

This house extension in Bramhall, Stockport went on site late Autumn 2012. The modernist proposal is designed to compliment the traditional existing house, with glazing and retractable doors located to take full advantage of the views of the garden and morning sun. This is what it looked like BEFORE we started working on it:

  • Existing House (Before):  Garden by Grant Erskine Architects, Classic

    Existing House (Before)

  • Existing House (Before):  Terrace by Grant Erskine Architects, Classic

    Existing House (Before)

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 4
    ["KR"] [Published] 가족을 위해 정원을 활용해 공간을 확장한 주택
    ["DE"] Doppelhaushälfte mit Pfiff
    ["EN"] [Published] Top 5—Petite refurbishments to grand designs
    ["EN"] [Published] Bland Manchester home perks up!
  • Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room:  Conservatory by Grant Erskine Architects, Modern

    Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 5
    ["IN"] [Published] 12 inspiring ideas to make your small terrace exceptional
    ["EN"] [Published] 12 tremendous small terrace ideas for your home
    ["KR"] [Published] 가족을 위해 정원을 활용해 공간을 확장한 주택
    ["DE"] Doppelhaushälfte mit Pfiff
    ["EN"] [Published] Bland Manchester home perks up!
  • Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room:  Garden by Grant Erskine Architects, Modern

    Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["KR"] [Published] 가족을 위해 정원을 활용해 공간을 확장한 주택
  • Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room:  Conservatory by Grant Erskine Architects, Modern

    Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["DE"] Doppelhaushälfte mit Pfiff
    ["EN"] [Published] Bland Manchester home perks up!
  • Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room:  Kitchen by Grant Erskine Architects, Modern

    Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room

  • Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room:  Walls by Grant Erskine Architects, Modern

    Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room

  • Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room:  Dining room by Grant Erskine Architects, Colonial

    Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 3
    ["KR"] [Published] 가족을 위해 정원을 활용해 공간을 확장한 주택
    ["DE"] Doppelhaushälfte mit Pfiff
    ["EN"] [Published] Bland Manchester home perks up!
  • Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room:  Dining room by Grant Erskine Architects, Modern

    Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["KR"] [Published] 가족을 위해 정원을 활용해 공간을 확장한 주택
  • Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room:  Corridor & hallway by Grant Erskine Architects, Modern

    Extension to rear, Sun Room, Kitchen and Living Room

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["DE"] Doppelhaushälfte mit Pfiff
    ["EN"] [Published] Bland Manchester home perks up!

Admin-Area