Cambridge Park House | homify
TAS Architects
TAS Architects
TAS Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Cambridge Park House

Set by the river in the leafy lanes of Twickenham, Nick and Charlotte’s home comprises a series of spaces which are focussed on a year-round connection with the tall silver birch trees in their mature back garden. It is contemporary, yet intimate, and provides for the pratical needs of a young family.

The full-width rear extension is split into three distinct components defining cooking, eating and seating areas. The spaces are differentiated by materials, framing, and varied levels of transparency, ensuring that the new structure appears a lightweight addition to the existing house. Entering from the hallway, clear views through the frameless glazed corner and the rhythm of the exposed beams emphasise the vertical presence of the mature silver birches in the garden. The central fireplace informally divides the internal space and gives intimacy to the connected zones, while a frameless glass dining room acts as the centre of activity of the home, with floating glulam beams overhead.

Location
London
  • Dining TAS Architects Minimalist dining room

    Dining

    Floating glulam frame and frameless glazing over the dining area, with views to the trees beyond

  • Kitchen TAS Architects Minimalist kitchen

    Kitchen

    Bespoke kitchen by Roundhouse

  • Dining TAS Architects Minimalist dining room

    Dining

    Open plan kitchen & dining areas, defined by glazing and framing

  • Facade TAS Architects Minimalist houses

    Facade

    Three zones - cooking, eating, seating. Bespoke glazing by L2i

  • Fireplace TAS Architects Minimalist dining room

    Fireplace

    View from the seating area to the dining area, with the fireplace informally separating the two

  • Kitchen TAS Architects Minimalist kitchen

    Kitchen

    Bespoke kitchen by Roundhouse, with picture window to the rear garden by L2i

  • Kitchen TAS Architects Minimalist kitchen

    Kitchen

    Kitchen island

  • Dining TAS Architects Minimalist kitchen

    Dining

  • Bedroom TAS Architects Minimalist bedroom

    Bedroom

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Deze interieurdesigns stralen een grote minimalistische sfeer uit

    Bespoke bedroom joinery

  • Bathroom TAS Architects Minimalist bathroom

    Bathroom

    Bathroom renovation

  • Elevation TAS Architects Minimalist houses

    Elevation

    Rear elevation

Admin-Area