Basement Home Cinema by Wilkinson Beven Design | homify
Wilkinson Beven Design

Wilkinson Beven Design

Wilkinson Beven Design
Wilkinson Beven Design
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Basement Home Cinema

This award-winning interior design concept for a chalet cinema, in the prestigious ski resort of Courchevel 1850, was partly inspired by the glamorous and classic 'Odeon' theatre style. Luxurious bespoke furnishings set the tone for comfortable evenings where chalet guests can enjoy cutting-edge home entertainment! The latest audio visual technology provides film, music and streamed TV

Location
Courchevel 1850 - France

Admin-Area