The Picture House by reForm Architects | homify
Change profile photo
Change cover
reForm Architects
reForm Architects

reForm Architects

reForm Architects
reForm Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

The Picture House

The Picture House, located above an existing block of flats in London, is a modern refurbishment and extension project undertaken for a private art collector. The brief demanded the kind of high end specification more commonly found within an art gallery.

As part of a passive environmental strategy the roof form ‘peels back’ to form a high level clerestory, providing excellent natural ventilation and cooling and bringing natural daylight deep into the building. A double height void floods the lower areas with light and creates a visual connection between different levels, adding to the overall sense of space. A cantilevering stone stair links the two levels.

  • The Picture House:  Living room by reForm Architects, Modern

    The Picture House

  • The Picture House:  Living room by reForm Architects, Modern

    The Picture House

  • The Picture House:  Corridor & hallway by reForm Architects, Modern

    The Picture House

Admin-Area