The School House by reForm Architects | homify
Change profile photo
Change cover
reForm Architects
reForm Architects

reForm Architects

reForm Architects
reForm Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

The School House

The school house was designed and executed for a textile designer and her family living in South London within a Victorian school building.

The interiors were developed in close consultation with the client to create interconnected living and working spaces, with options to open or close certain areas, allowing control and adjustment of the way the house functions as a studio and family home. Two mezzanines sit within the triple height space. One houses the private bedrooms with the kitchen and games room integrated beneath. At the opposite end of the house the glass floor of the textile studio brings light down into the living area below and provides direct and spectacular access to the roof terrace alongside.

  • The School House:  Study/office by reForm Architects, Eclectic

    The School House

  • The School House:  Kitchen by reForm Architects, Modern

    The School House

  • The School House:  Living room by reForm Architects, Modern

    The School House

Admin-Area