The White House by reForm Architects | homify
Change profile photo
Change cover
reForm Architects
reForm Architects

reForm Architects

reForm Architects
reForm Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

The White House

By removing a section of the ground floor the dark and underused space below has been transformed into a double height living and dining area flooded with light. A stair of glass treads cantilevering from a rough stone wall links the lower level to a mezzanine above where a home office can open onto this dramatic space or close for privacy.

Light coloured materials have been used throughout the house, to maximise the sense of space and as a backdrop to the owners art and furniture. With the input of our client’s children, colour has also been introduced in their bedrooms where bespoke furniture has been designed to be used in a variety of ways.

  • The White House:  Corridor & hallway by reForm Architects, Minimalist

    The White House

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["HK"] [Published] Basic luxury: creating a minimalist interior
  • The White House:  Kitchen by reForm Architects, Minimalist

    The White House

  • The White House: {:asian=>"asian", :classic=>"classic", :colonial=>"colonial", :country=>"country", :eclectic=>"eclectic", :industrial=>"industrial", :mediterranean=>"mediterranean", :minimalist=>"minimalist", :modern=>"modern", :rustic=>"rustic", :scandinavian=>"scandinavian", :tropical=>"tropical"}  by reForm Architects,

    The White House

  • The White House: minimalist  by reForm Architects, Minimalist

    The White House

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["EN"] [Published] Taps with personality
    ["EN"] [Published] 9 painless ways to make light work of cleaning your home
  • The White House:  Corridor & hallway by reForm Architects, Modern

    The White House

  • The White House:  Living room by reForm Architects, Minimalist

    The White House

  • The White House: {:asian=>"asian", :classic=>"classic", :colonial=>"colonial", :country=>"country", :eclectic=>"eclectic", :industrial=>"industrial", :mediterranean=>"mediterranean", :minimalist=>"minimalist", :modern=>"modern", :rustic=>"rustic", :scandinavian=>"scandinavian", :tropical=>"tropical"}  by reForm Architects,

    The White House

  • The White House: minimalist  by reForm Architects, Minimalist

    The White House

  • The White House:  Bathroom by reForm Architects, Minimalist

    The White House

Admin-Area