Woodside Mews | homify
TAS Architects

Woodside Mews

Completed in 2019 –  a new community of four three-storey townhouses set in a secluded location in Levesden, Hertfordshire.The site benefits from a mature planting scheme, to which connections from each house are emphasised with floor to wall glazing wrapping around a rear sunken courtyard.  A front courtyard maximises daylight to the living space, and encourages interaction with the immediate community.  The houses are open and airy with a central void extending up through the three floors.

All photography by Jeremy Phillips.

Location
Hertfordshire
  • Woodside Mews TAS Architects Terrace house

    Woodside Mews

  • Rear elevation TAS Architects Terrace house

    Rear elevation

  • Double height dining space TAS Architects Modern dining room

    Double height dining space

  • Rear elevation TAS Architects Terrace house

    Rear elevation

  • Front gardens TAS Architects Terrace house

    Front gardens

  • Open plan living/kitchen TAS Architects Modern living room

    Open plan living/kitchen

  • External view of the four houses TAS Architects Terrace house

    External view of the four houses

  • Open plan dining/kitchen TAS Architects Modern kitchen

    Open plan dining/kitchen

  • Kitchen TAS Architects Modern kitchen

    Kitchen

  • Four houses at night TAS Architects Terrace house

    Four houses at night

Admin-Area