Once Upon A Hut | homify
Benny Kuriakose

Once Upon A Hut

For twenty-eight years it had stood as a thatched hut. The redesign took care to respond to the client's love of living naturally with all modern amenities. So the answer was in add-on spaces to this single room, both outward and upward. The result was a private courtyard at the back with an open-to-the-sky bath, a dressing area, a toilet and space to have a massage and so on. And a mezzanine timber floor reached by an open-worked wooden staircase provides a spacious bedroom with an attached toilet.


  • Exterior View Benny Kuriakose Asian style houses

    Exterior View

  • Exterior View Benny Kuriakose Asian style houses

    Exterior View

  • Rear Elevation Benny Kuriakose Asian style houses

    Rear Elevation

  • Entrance Benny Kuriakose Asian style houses

    Entrance

  • Sitout Benny Kuriakose Balcony

    Sitout

  • Living Room Benny Kuriakose Asian style living room

    Living Room

  • Stairs Benny Kuriakose Stairs

    Stairs

  • Bathroom Benny Kuriakose Asian style bathroom

    Bathroom

Admin-Area