Battersea Basement & Full Refurbishment by Gullaksen Architects | homify
Change profile photo
Change cover
Gullaksen Architects
Gullaksen Architects

Gullaksen Architects

Gullaksen Architects
Gullaksen Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Battersea Basement & Full Refurbishment

The project consists of a full basement excavation & construction, rear kitchen extension and full refurbishment of a Victorian terraced family house in Battersea, London. With every square foot of living space at a premium in London, the family decided to extend rather than relocate.

The new basement comprises a bedroom, family room, kitchen and bathroom plus utility room & storage room. It can also be used as a self contained flat for a relative or au pair.

On the ground floor a new rear extension holds the new family kitchen and opens up with folding doors to the garden. The rest of the house has also been completely refurbished, including the garden.

Admin-Area