Uptic Studios

Uptic Studios

Uptic Studios
Uptic Studios
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Hangman Valley Residence

Photos: Explosive Illusions

Conceived as an empty-nesters paradise this house was designed as a series of pods to maximize the efficiency of the footprint and to celebrate the interrelationship of the interior and exterior spaces. Both indoor and outdoor living areas are promoted by the building’s harmonious relationship with the natural environment. The undulating form steps down the hillside to frame incredible views of the landscape and surrounding golf course from every point in the house and a combination of decks, bridges and patios encourage the residents to be outside. This line between in and out is further diffused by both the structure and the material palette’s movement across the exterior threshold, while the shading devices, trellises and large eves provide protection and privacy for year round use and enjoyment of the entire site. This residence is truly a deliberate response to both the owner’s lifestyle and their love of nature.

Admin-Area