Coupdeville

Coupdeville

Coupdeville
Coupdeville
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Belsize Park

ADAPT

The client's brief for this compact apartment was for a light filled
contemporary living space that enabled fluid entertaining and a secluded sleeping area. By maintaining a simple palette throughout and creating a flexible display/storage, key pieces of furniture along with the restored spiral staircase become the focal point, openly expressing a sense of personality and warmth. The dramatic double height space links the ground and mezzanine floors, heightening the sense of spatial generosity.

The client's budget and the necessity for access to building work through communal parts, challenged the design and procurement process, however Coupdeville overcame these constraints through the use of flat pack elements that became integral to the design, thus enabling ease of access while minimising cost to the client.

Admin-Area