Coupdeville

Coupdeville

Coupdeville
Coupdeville
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Dukes Avenue

ADAPT

This Chiswick townhouse required refurbishment throughout. Coupdeville Architects opened up the rear elevation with a bold contemporary extension that substantially increased the living space while drawing light deeper into the dwelling. The timber cladding is reflected in the landscaping with timber decking and bench, seamlessly integrating the extension into its garden setting.

Sliding folding doors provide access to the modern interior where the kitchen space flows into the living room and dining area that is punctuated by liner roof lights.

Admin-Area